MVDP! BIJ JOU AAN DE MUUR!

360,00760,00

Klaas Jan van der Weij behoort tot de beste sportfotografen ter wereld, voor zijn werk ontving hij talloze prijzen, waaronder de World Press Photo. Hij is al jarenlang actief bij alle grote sportevenementen en wielerkoersen, waaronder de Tour de France, klassiekers en het WK. In deze Muur vind je een selectie van de mooiste foto’s die Van der Weij voor de Volkskrant maakte tijdens het wereldkampioenschap in Schotland.

Speciaal voor De Muur selecteerde hij de foto die hij zelf als het hoogtepunt van zijn WK beschouwt: Mathieu van der Poel op weg naar de regenboogtrui: ‘MVDP!’

Die kan straks, als een blijvende herinnering aan een legendarische wereldtitel, bij jou aan de muur hangen.

De foto, een hoogwaardige inktjet-print op fine art-papier, is in twee formaten te bestellen: 45 x 41,5 centimeter en 90 x 83 centimeter. De oplages zijn beperkt en genummerd: van het kleine formaat worden maximaal 25 exemplaren vervaardigd, van het grote maximaal vijf. Alle foto’s worden door Van der Weij gesigneerd en je krijgt er een certificaat van echtheid bij. Verzending vindt plaats in een beschermende koker. BTW en verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijs klein formaat: €360,00
Groot formaat: €760,00

Artikelnummer: N/B Categorie:
 

Extra informatie

Formaat

Groot, Klein