JUMBO-VISMA-TREIN

695,001.695,00

Hang een exclusieve Klaas Jan van der Weij aan de Muur!


Formaat
70 x 120 cm

Afwerking
TruLife met ophangprofiel: €1695,00
TruLife zonder ophangprofiel:         €1635,00
Dibond met ophangprofiel:  €875,00
Dibond zonder ophangprofiel:€695,00

De prijzen zijn inclusief BTW en bezorgkosten.


Mooi, mooier, mooist

Door de kleurkracht en de vloeiende contrastovergangen van de professionele Lambda-print krijgen deze foto’s een zeer natuurlijke uitstraling. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. De schitterende ‘TruLife’-uitvoering wordt afgedrukt op Dibond en daarna verlijmd achter 3 millimeter ontspiegeld TruLife plexiglas. Daarmee heb je een foto aan de wand van museum-kwaliteit.

De Dibond-print wordt aangebracht op drie millimeter dik Dibond. Dibond is volkomen vlak, sterk en niet buigzaam.

Aan de achterzijde kunnen alle foto’s rondom worden voorzien van een aluminium ophangprofiel. Dat zorgt voor een zwevend effect. Wil je de foto’s laten inlijsten? Bestel dan zonder ophangprofiel.


In De Muur editie 70 laten we de mooiste foto’s zien die sterfotograaf Klaas Jan van der Weij maakte in de Tour van 2020.

Drie van die foto’s kunnen binnenkort bij jou aan de wand hangen: Egan Bernal met mondkapje in Nice, de etappezege van Søren Kragh Andersen in Lyon en de trein van Jumbo Visma op kop van het peloton op de Grand Colombier.

‘Egan Bernal’ en ‘Kragh Andersen’ zijn respectievelijk verkrijgbaar in het formaat 30 x 26,7 en 23,5 x 30 centimeter (inclusief meegedrukt passe-partout van 2,5 cm).

‘Jumbo Visma-trein’ krijgt een zeer bijzonder formaat: 70 x 120 centimeter (inclusief meegedrukt passe-partout van 5 cm).

Artikelnummer: GVA-JUMBO-VISMA-TREIN Categorie: Tags: ,
 

Beschrijving

Exclusief!

Alle foto’s hebben een beperkte, genummerde en door de fotograaf gesigneerde oplage en worden geleverd met een certificaat van echtheid. De oplage van ‘Egan Bernal’ en ‘Kragh Andersen’ bedraagt dertig exemplaren. De oplage zal niet meer worden verhoogd. ‘Jumbo Visma-trein’ wordt eenmalig uitgebracht in een zeer beperkte, door de fotograaf gesigneerde en genummerde oplage. De oplage van de TruLife-uitvoering bedraagt vijf exemplaren en is daarmee zeer exclusief. De Dibond-uitvoering wordt uitgebracht in een maximale oplage van tien.


Klaas Jan van der Weij, foto-maestro

Klaas Jan van der Weij behoort tot de beste sportfotografen ter wereld. Hij is winnaar van de World Press Photo met het iconische beeld van Greg Lemond in de douches van Roubaix. Hij was tweemaal Fotojournalist van het Jaar en is meervoudig winnaar in diverse Zilveren Camera categorieën. Zijn sportfoto’s staan wekelijks in de Volkskrant.

Zie ook: klaasjan.photography


Bestellen

Je kunt de foto’s van Klaas Jan van der Weij bestellen via de webwinkel van Uitgeverij De Muur, www.uitgeverijdemuur.nl/webshop. Daar is ook Sportret verkrijgbaar, een magnifiek boek met Van der Weij’s mooiste sportfoto’s.

De foto’s worden, klaar om op te hangen, bij je thuisbezorgd.

Neem voor grotere formaten van de andere foto’s contact op met Sportstation.kj@gmail.com.


Liever een van de andere foto’s?

Wil je een van de andere foto’s van Klaas Jan van der Weij in dit nummer van De Muur genummerd en gesigneerd bij je thuis aan de wand in het formaat 23,5 x 30 cm? Dat kan ook. Stuur een mail naar Sportstation.kj@gmail.com en vermeld welke foto je wenst te ontvangen en of je die wilt laten voorzien van een ophangprofiel.

Ook voor de overige foto’s geldt een beperkte, genummerde en gesigneerde oplage van dertig (klein formaat) en tien (groot).


Extra informatie

Uitvoering

Dibond zonder ophangsysteem, Dibond met ophangsysteem, TruLife met ophangsysteem, TruLife zonder ophangsysteem