Victory

395,00

Bauke Mollema op weg naar de etappezege. Saint-Vidal, 16 juli 2017, 15e etappe Laissac-Severac l’Eglise – Le Puy-en-Velay.

Uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: Victory Categorie:
 

Beschrijving

Klaas Jan van der Weij behoort tot de beste sportfotografen ter wereld. Zijn werk staat op de sportpagina’s van de Volkskrant, maar is ook regelmatig te bewonderen op tentoonstellingen en in galerieën. Hij won de World Press Photo met zijn iconische beeld van Greg LeMond in de douches van Parijs-Roubaix. De Muur bied je de mogelijkheid in het bezit te komen van een echte, van een certificaat van echtheid voorziene Van der Weij. De oplages zijn beperkt en zullen zeker niet worden uitgebreid.

Door de kleurkracht en de vloeiende contrastovergangen van de professionele Lambda-print krijgen deze foto-afdrukken een zeer natuurlijke uitstraling. De print wordt aangebracht op drie millimeter dik Dibond en afgewerkt met een satin beschermfolie. Dibond is een harde, zwarte kunststofplaat die aan beide zijden is voorzien van een aluminium toplaag. Hij is volkomen vlak, sterk en niet buigzaam. Aan de achterzijde wordt de foto rondom voorzien van een aluminium ophangprofiel. Dat zorgt voor een zwevend effect.
De prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

De foto’s zijn te bestellen via www.uitgeverijdemuur.nl of https://klaasjan.photography/. Na betaling van de factuur wordt de print, klaar om op te hangen, bij je thuisbezorgd.

Formaat : 70 x 56 cm
Oplage : 25
Prijs : €395,00
Verzendkosten : €29,00.

 

 

.