DE RODE LANTAARN // Etappe 17: Roglič

Etappe 17: Schansspringer Roglič wint de eerste Alpenrit

Beluister hier een aflevering van De Rode Lantaarn. De wielerpodcast over de koers in het algemeen en de Tour de France in het bijzonder, gepresenteerd door Tim de Gier en Willem Dudok.

Parijs komt langzaam maar zeker in zicht, maar eerst nog even een lekker robbertje hooggebergte. Vandaag de eerste van twee Alpenzusjes over drie klinkende namen: Telegraphe, Lauteret en Galibier. We bespreken de stand van zaken in de Tour met AD-columniste en vriendin-van-de-show Nynke de Jong – die net als Warren Barguil onlangs haar bekken brak én weer helemaal terug is op niveau. En hadden we al gezegd dat ze familie is van Bauke Mollema? We bespreken de cases-Kittel (naar Katusha?) en Quintana (naar Astana?), peilen de gestegen kansen van Lotto-Jumbo nog deze Tour en hopen collectief op een dappere aanval morgen van Rigoberto ‘het enigma’ Uran Uran Uran.

De Rode Lantaarn wordt mogelijk gemaakt door Dag en Nacht Media en Hetiskoers.nl. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier, @willemdudok & @dagennachtmedia.


Gepresenteerd door: Het is Koers

Leave a Reply